Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Herr Jordhumla är Vår~YR ...




Herr humla som var så glad

när han kröp ur sin håla

flyger matt & yr

genom björkskogen

Han är ledsen & glad samtidigt

Våren går för fort

Det är för många blommor samtidigt

att välja & vraka emellan

Så han flyger hem till sitt bo

lägger sej i lugn & ro

&

sover



Han vaknar till ljudet

av de första

milda majregnen

som stillar yrseln

& tvättar dammet

ur hans ystra päls.

 




Fri vers av Johan Bergstjärna VIP
Läst 268 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2009-04-28 19:14



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Johan Bergstjärna
Johan Bergstjärna VIP