Foto Ulla" />
Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Foto Ulla


Den store spanaren

 

jag är bäst

hör ni det allihop

JAG ÄR BÄST

på att lägga byten

vid min mattes säng

det är så kul när hon trampar

på mössen och skriker

konstiga saker

men ödlorna klarar hon att

släppa ut levande

 

nu sätter jag mig här

på berget och spanar

kanske blir det

fågel till middag fast sist

sa matte att en fågel till

och det blir pälsmössa

kan någon fatta vad hon menar

jag menar jag har ju redan päls

väldigt stilig faktiskt

tror nog att jag gör mig på bild

 




Övriga genrer av -Ulla Tilemo- VIP
Läst 180 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2009-04-28 19:33



Bookmark and Share


  Hans Christian
Go! Muffins Go! Muffins rules! :o)
2009-05-01

  katt.inc
Kissemissen har skrivit dikt, du tolkar kattrösten på pricken, jag tror det är exakt så de tänker. Jag tycker ju väldigt mycket om katter och det är lite tomt utan men det jag inte saknar är mössen i skorna. Tack för söt dikt.
2009-04-29

  * Ammi *
haha här fick du till det!
ja tänk dessa katter som ska bära hem mat fast det finns, men omtänksamma som de är ... så får man väl ta det med ro då så gott det nu går, för döda råttor är ju inte så kul alla gånger!
2009-04-28

  Eaglemountains VIP
Igenkänningsfaktor, jag har också haft några "Spanare" i mina dar, nu är jag tyvärr mycket allergisk mot dem ....... de söta ....
2009-04-28
  > Nästa text
< Föregående

-Ulla Tilemo-
-Ulla Tilemo- VIP