Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
att leva som substitut till en främmande nykter kyss, en idalakyss från norra delen av skogen där mattias härjar med en annan.


Torr jävla tobak

Tänker inte baka snusen
för den håller inte ihop
hur hårt man än kramar
för jag vet så jävla väl
man kramar inte ihop allt

Föll för överskattningen
av nyktra kyssar
kyssar du gav ut som handpenning
till en billig andrahandslägenhet

Farfar sa till mig att
"det man gråter slipper man pissa"
med alkoholen i kroppen
så räckte inte två liter mjölk
för lite urin

I stocken ö känner alla varandra
så en fylla för grönsaksbönderna
skulle inte innebära någonting sådant,
ingen hopplös förelskelse
till någon de inte känner

I stocken ö borde de ha olika efternamn,
så att en fylla inte innebär
barn med förstora huvuden
bandy-matte därifrån är på rymmen
till en tjej i Fjärås
för han kysste henne i nyktert tillstånd

Farfar sa till mig att
"det man gråter slipper man pissa"
och jag hissade Färjestadsflaggan
på hans flaggstång
vid den gula stugan nära Löfta å
pissade i rabatten

Tänker inte spotta ut snusen
när den bryts sönder
av leendet hon gav mig en orsak
ger inte upp när den rinner
som ett fyllehångel

Jag tänker inte ge upp
min hopplöshet,
ska baka den jävla snusen,
ha visning i mitt jävla
andrahandslägenhetstillstånd




Fri vers av KevinBroberg
Läst 458 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2009-04-28 21:28



Bookmark and Share


  tom boreland
hemlandets ljuva toner
2009-04-28
  > Nästa text
< Föregående

KevinBroberg
KevinBroberg