Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Josefins resa

Josefin planerar en resa
hon packar lugnt väskan sin
att bära i handen på färden
Utifrån och In.

Väskan är blå utav hårdplast
den rymmer en vecka och mer
en tur i en tidsmaskins fotspår
Uppifrån och Ner.

Josefin kliver på sista tåget
hon vinkar stationen adjö
vid rälsens slut en ny värld
att Leva med och Dö.




Fri vers av Nioma Trey
Läst 415 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2009-04-28 22:10



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Nioma Trey
Nioma Trey