Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Dialog

"Varför är det så svårt att älska?"
frågade Maja genom en tår
Jocke sa "Jag ska fundera.."
sedan var han tyst i ett år.




Fri vers av Nioma Trey
Läst 446 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2009-04-28 22:17



Bookmark and Share


  kärleksbarn
nä fy vad bra den här är.
2009-07-20

  kärleksbarn
men åååååååh!
underbart. den här vill jag nästan tatuera in, om de nu inte var så kinkiga med att tatuera små texter...galet.
åh vad bra. pang bara.

jag är inte konstruktiv när jag bli pangad :D
2009-05-07
  > Nästa text
< Föregående

Nioma Trey
Nioma Trey