Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Ensamflodens botten

 

i botten av ensamfloden

glittrar det inte

av pärlmusslor

 

ensamflodsbottnen

är såvitt jag kan se

lergrå utan skiftningar

 

mina besök där

kanske var

för korta

 

eller för få så

jag befinner mig

där en längre tid nu

 

för att finna det jag inte söker . . .




Fri vers av -Ulla Tilemo- VIP
Läst 140 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2009-04-29 09:03



Bookmark and Share


  Hans Christian
Titeln är mkt bra och " lergrå utan skiftningar" en perfekt metafor.
Tycker xtra mkt om denna.
2009-05-01
  > Nästa text
< Föregående

-Ulla Tilemo-
-Ulla Tilemo- VIP