Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Jag minns mamma

 

en dag frågade du

om jag kände till

"den där finske kompositören"

 

du hade inte direkt

varit en fanatisk

lyssnare av klassisk musik

 

jag förvånades för denna

är inte så lättillgänglig

som jag trodde du ville

 

köpte den till dig

Sibelius FINLANDIA

och du tyckte det var det

 

vackraste du hade hört

och jag förundrades över

hur lite jag visste om dig

 

 




Fri vers av -Ulla Tilemo- VIP
Läst 259 gånger och applåderad av 6 personer
Publicerad 2009-04-29 09:21



Bookmark and Share


  * Ammi *
...Ja klassisk musik kan vara som balsam ibland, när vi tar oss tid att lyssna, oftast är det bara ett "gnällande" i bakgrunden *L* själv gillar jag Bolero av nån anledning haha ...
kramen
2009-04-29

  LassO
människan förändras med, man kan "upptäcka" nya saker, i livet, i musiken...
2009-04-29

  Sturesdotter
Musik öppnar upp många dörrar
2009-04-29

  Carola Bouvin
Vist är det väl märkligt, att vi står varann så nära men vet egentligen så lite om varandra
2009-04-29

  Sara Boström
Hej Ulla! Så fint om den där överraskande upptäckten som vi gör då och då om våra närmaste...
2009-04-29
  > Nästa text
< Föregående

-Ulla Tilemo-
-Ulla Tilemo- VIP