Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

(ingen titel)

Med ena skon i handen stapplar hon hem
Tårana rinnandes ner för kinderna och mascaran utsmetad
Kjolen vars tyll var så vackert är nu söndertrasat av taggar
Och toppen är fylld med revor
Allt hade gått så snett
Inget hade blvigt som hon ville
Men endå så log hon för sig själv under tårarna som strömade ner
För hon var på väg hem till en famn hon skanade och behövde
Hon var på väg dit hon var trygg där inget kunde skada henne




Fri vers av Erev
Läst 351 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2009-04-29 18:17



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Erev
Erev