Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Kontroll

..Jag måste sätta mej ner ett litet tag,
de enda jag hör är mina hjärtslag.




Övriga genrer av jobby
Läst 336 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2009-04-29 19:33



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

jobby
jobby