Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

milda vilda kyssar





milda hungriga kyssar

vilda många kyssar

huden & sinnena slår ut i blåeld 

dina ögons värme får mej att gråta

 




Fri vers av Johan Bergstjärna VIP
Läst 253 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2009-04-30 00:09



Bookmark and Share


  mare VIP
Ljuvlig liten dikt.......
2009-04-30
  > Nästa text
< Föregående

Johan Bergstjärna
Johan Bergstjärna VIP