Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

31. Och vad skall den här lilla flickan bli... ~ Birgitta Boucht ( 1940- )





Och vad skall den här flickan
bli
när hon blir stor?
Man!




Övriga genrer av Johan Bergstjärna VIP
Läst 789 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2009-04-30 00:56



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Johan Bergstjärna
Johan Bergstjärna VIP