Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
skriven utav Hugo 7 år


Hugos år

jag älskar sommaren, älskar att bada
jag älskar hösten och spela fotboll
jag älskar vintern med snöbollskrig
på våren älskar jag att inlines fara.




Fri vers av Malin Rapp
Läst 719 gånger
Publicerad 2005-09-19 11:39



Bookmark and Share


  swimsus@gmail.com
*snyft* sååå gulligt...
2005-09-21
  > Nästa text
< Föregående

Malin Rapp
Malin Rapp