Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Vad har du att ge mej?






hårda smekningar in i

din innersta längtan

lila blixtar in i ditt värsta mörker

kysser skimmer in i din gråa ändlösa halvdagrar

jag är nästan lika rädd som du

vad ska vi göra

endast mitt yttersta har jag att ge dej

vad har du att ge mej?




Fri vers av Johan Bergstjärna VIP
Läst 283 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2009-04-30 02:47



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Johan Bergstjärna
Johan Bergstjärna VIP