Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

In i nya förintande himlar




morgon

din värld är svart

av mardrömmar

de mörka krafterna

har etablerat sej inom dej

& jag är din enda riktigt allierade

förutom gud som verkar vara

knockoutad

det är morgon & jag smeker

dej

& du ringer & sjukskriver dej

så vi får leva på fil en dag till

Reinfeldt är en skit

Jag sjunger dej varma sånger

smeker dej ny läkedom

Lägger dej i famn

kittlar dej i oljor

i varmt bad

älskar dej

in i nya

förintande himlar.




Fri vers av Johan Bergstjärna VIP
Läst 183 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2009-04-30 04:03



Bookmark and Share


  Cosmic Johanna
Denna har många stråfer som får mig att le...

dessutom är toenen och rytmen väldigt behaglig...

en ren njutning att läsa...

underfyndig titel och avslut.

ex. på smilbands böjare...

"förutom gud som verkar vara

knockoutad" och

"Reinfeldt är en skit"
2009-04-30
  > Nästa text
< Föregående

Johan Bergstjärna
Johan Bergstjärna VIP