Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Funderingar kring avgrundsrubriker




Nya influensor

Vara fågel, vara svin

möten med missiler

dra de brinnade strecken

över gäss och svanars sträck

 

bara människan är en pandemi

med sars och svin och influensor

dagas tidens dystopi




Fri vers av Fredrik Stillesjö
Läst 793 gånger och applåderad av 14 personer
Publicerad 2009-04-30 12:07



Bookmark and Share


  aol
så sant fredrik bra skriftat vännen
2010-01-11

  När vi blir strukturer
Så sant. Riktigt sant.
2009-05-06
  > Nästa text
< Föregående

Fredrik Stillesjö
Fredrik Stillesjö