Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Sam Sam Sam, I can see you now


Jag har ditt nummer men jag kommer aldrig ringa dig

En dag ska jag gå fram till dig där du sitter
i biblioteket med stora hörlurar
och säga att
jag fortfarande kommer ihåg

Att dina läppar smakar strössel
och även om det inte är kärlek så
Spelar det nog ingen roll

Du ler ibland på samma sätt som
När jag först såg dig
du vet när dina ögon sa till mig
'Ta mig med dig hem'

För mig är du alltid vackrast
i mitt minne
när du vaknar




Fri vers av Queen_of_Rain
Läst 665 gånger och applåderad av 14 personer
Publicerad 2009-04-30 13:30



Bookmark and Share


  Suzy med punkterna
Helt underbart skriven
2009-05-02

  Lilla My* VIP
Tonen den där bitterljuva...att veta känna och ändå inte...titeln säger allt!! Ja...kanon förstås!!
2009-05-01

  Dan Linder
älskar den.

"dina läppar smakar strössel"

precis så.

Bra bra bra!
2009-04-30

  en_kaospassagerare
mycket bra!
2009-04-30
  > Nästa text
< Föregående

Queen_of_Rain
Queen_of_Rain