Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Vår glädje står i brand!




För att tillfullo kunna bibehålla sin integritet
är man tvungen att flytta till en annan planet

Allt jag önskar är att få lugn & ro
Med mina katter & nån vän i mitt bo
Där vi kan känna det goda växa & gro

Men kanske att vi i förtid trär av oss våra kroppar
Beger oss ut på Resan, ja helt enkelt hoppar

När vi slutligen tappat vårt hopp & tålamod
När trötthet & vanmakt smakar blod
så återstår måhända en enda metod

Tillsammans hand i hand
klipper vi alla snärjande band
& far till sällhetens land
Vår glädje står i brand!




Fri vers av Johan Bergstjärna VIP
Läst 290 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2009-04-30 22:36



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Johan Bergstjärna
Johan Bergstjärna VIP