Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
[Disclaimer - har inget som helst minne av att ha skrivit detta, men låter det vara kvar som det är, endast för den äkta känslan] Nej, orden som bara vill säga nåt men jag är inte helt ned,,,


Ensam bland vänner

Jag tror jag hör skön musik några rum bort
Att dagar blev år som kunde ta slut
Sådär bara
Over and out, and then?
Dagarna går nog lika fort nu

Jag avundas syster som sjunger med i sköna musik tillsammans med en pojke
Jag hade mer som en
Var det däröf som det ena dagen var så oöverträffligt
medan nästa slutar på akuten?

Kaosbarn
Jag måste ha det hela tiden, problem och stress
"Fina ord" säger sången
Eller en av de två vid sången

Jag sitter ensam igen
Trots stöd, hjälp, uppmuntran och såklart lite dränerande käckhet!
Efter vänner som ställt upp till tusen
är detändå stundernq som denna jnär ÄNDÅ måste
MÅSTE måste MÅSTE göra nåt sor tar fokus
från ångest när den hotar så nära
precis vid kanten av stupet


Jag har fått förslag på hur man skrive "BRA"
Många vettiga småföslag
Gramaik
Syntax och så vidare

Jag saknar något osom borde varuppnåbart uppnåbart

Men kan
kanske jag få lugn och söm
Sålänge jag inte tänker nåt"




Fri vers av PanicPicnic
Läst 501 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2009-05-01 04:00



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

PanicPicnic
PanicPicnic