Foto Ulla" />
Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Foto Ulla


WOW poeter

 

läste en massa texter

och kommentarer häromdagen

och det slog mig då

 

så mycket empati

och medkänsla med andra

finns det ingen annanstans

 

så mycket varm förståelse

försök till tröst

engagemang för mer eller mindre okända

 

människor ute i cyberrymden

att många blir vänner för livet här

är inte konstigt

 

med en sådan början . . .

 




Övriga genrer av -Ulla Tilemo- VIP
Läst 217 gånger och applåderad av 10 personer
Publicerad 2009-05-01 08:08



Bookmark and Share


    Erika H
Så sant så.
Och vad mycket några ord kan betyda när man har det jobbigt.

Tack för denna text.
2009-05-01

  Ewa-Britt Nilson VIP
Här är många
hjärtan på lut
för att hjälpa
inte stjälpa
utan att man
skall komma
gott ut...
Då har så rätt!
2009-05-01

  Sturesdotter
Ja här hittar man sådana människor med guldhjärtan som iaf jag trodde hade dött ut...
tex dig!
2009-05-01

  Hans Christian
Visst är det så; kortet är mycket vackert.
2009-05-01

  Yvonne
Håller med.
2009-05-01

  Teresia Ridell
Javisst är det så !!
2009-05-01

  jardan
Visst är det så, härlig summering av dej - tack!
2009-05-01

    ej medlem längre
Fint du satte ord på det många upptäcker här!
2009-05-01

  Lejonhjärtas poesi
Värmen och medkänslan flödar när empatiska själar finner varandra.
2009-05-01

  Åsa Gustavsson VIP
Ja, det är häpnadsväckande! Glad att du satte ord på det.
2009-05-01
  > Nästa text
< Föregående

-Ulla Tilemo-
-Ulla Tilemo- VIP