Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

gas

Metanen i din själ, härjar med vår sinnesfrid inatt,

som att städa ut sin själ,
äro själva livet,

som att sova med sin egen död,

trygghet är ju öde,

våran ångest klingade ej alls barmhärtigt i den kalla natten, ty ingen såg,


våra svek och lögner...





Fri vers av peter markurth
Läst 245 gånger och applåderad av 19 personer
Publicerad 2009-05-01 18:38



Bookmark and Share


    ej medlem längre
Stark poesi!
2009-05-02

  Danne
TA'T kALLT!
2009-05-01

  Suzy med punkterna
Vilken ångest är barmhärtig blir min fråga.
2009-05-01

  Sturesdotter
Städar ut själen och ser döden; får hjälp genom dina rader
2009-05-01
  > Nästa text
< Föregående

peter markurth
peter markurth