Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Hittar inte

 

krukan

min kruka med

livets vatten

gick i kras

 

jag letar skärvor

en här en där

mönstret avskavt

bitarna passar inte

 

medan jag letade

tappade jag

orienteringen och

hittar inte längre hem




Fri vers av -Ulla Tilemo- VIP
Läst 198 gånger och applåderad av 7 personer
Publicerad 2009-05-01 18:58



Bookmark and Share


  * Ammi *
Ja att gå vilse i sitt sökande..beskriver du så bra här, och passar inte bitarna blir det med ens mycket svårare, smärtsamt bra!
2009-05-01

  jardan
Vad jag tycker om ditt språk , ger mej många tankar...
2009-05-01

  Sturesdotter
Har två krukor hemma; visste aldrig varför det var så....
det är ju din! Kommer snart med den till dig...
2009-05-01
  > Nästa text
< Föregående

-Ulla Tilemo-
-Ulla Tilemo- VIP