Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Kadamda

På rosa moln i öldimmor
Inbillar kärlek, verklighet något annat
Men fan, just nu känns det bra

Frustration och längtan,
Blandad med John Silver utan filter och kalldusch
Ut o skaka av sig skiten

Över hela oss
Nerslagen och misshandlad
För att vara udda
Men vi älskar ändå

Bygger mur runt världen
av förhoppningar
gjorda för att krossas
men vi lyckas ändå
Om ändå bara lite

För denna båt ska ros iland
Även utan ankare dock med boja
för vattnet är djupt
Likaså detta

Fan om vi strandar..

 




Fri vers av CharlieShane
Läst 388 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2009-05-01 20:25



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

CharlieShane
CharlieShane