Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

för autoerotiken

 

 


alltid dessa sepiatonade bilder

som om vi vore en annan tid
en annan värld
en annan rymd

 

jag röker böjda cigaretter
och sprätter tankarna åt industrigatan till

 

sänder mitt underlivs rörelser
i ultrarapid
till dig


din bror ringer mig ibland
och vill låna pengar

jag vet inte varför eller vad
jag betalar

för eller mot

 

jag röker höljda cigaretter
bland blå berg och
bleknade kroppskontrakt

alltid vaknar jag ensam
bland dessa sepiatonade bilder




Fri vers av Blod, Snått & Juling
Läst 372 gånger och applåderad av 8 personer
Publicerad 2009-05-01 20:37



Bookmark and Share


  Robert W
nu har jag återvänt till den här dikten tillräckligt många gånger för att säga något om den, men jag vet bara inte vad.

gillar särskilt hur ledigt du verkar skriva:

"jag röker böjda cigaretter
och sprätter tankarna åt industrigatan till"


eller avslutningen med sina olika toner, bleknande och sepia.

jag gillar texten. väldigt mycket.
2009-05-03
  > Nästa text
< Föregående

Blod, Snått & Juling
Blod, Snått & Juling