Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Glömde jag något

 

som om något

håller mig kvar

i landet utanför

livet och inte

släpper taget

 

som om jag

måste ett varv

till och ett till och. . . .

 

jag förstår inte vad jag har glömt




Fri vers av -Ulla Tilemo- VIP
Läst 175 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2009-05-01 20:59



Bookmark and Share


  Hans Christian
"i landet utanför livet" precis så är det, härlig humor trots allt i sista raden "...förstår inte vad jag glömt" gillas starkt.
2009-05-02

  Sturesdotter
Jag vet
Har ju din kruka
2009-05-01
  > Nästa text
< Föregående

-Ulla Tilemo-
-Ulla Tilemo- VIP