Foto Ulla" />
Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Foto Ulla


Konsekvenser

 

relationer

är inte

står där inte

 

relationer

måste byggas

ständigt och

 

påbyggas lika ofta

vattnas försiktigt

får inte torka ut

 

gamla fina relationer

torkade som höstens löv

strös nu för vinden

 

 

 




Fri vers av -Ulla Tilemo- VIP
Läst 159 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2009-05-02 09:34



Bookmark and Share


  Sturesdotter
Ja...det är så viktigt att relationen inte vissnar; mycket talande text!
2009-05-02
  > Nästa text
< Föregående

-Ulla Tilemo-
-Ulla Tilemo- VIP