Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

När kvällen

 

när kvällen nalkas
viker oron
själen stillnar

dagsljuset har
inbyggda platser
där villrådigheten bor

kvällen andas
dagens syre
mörkret finner själen




Fri vers av -Ulla Tilemo- VIP
Läst 183 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2009-05-02 11:35



Bookmark and Share


    wildrosen
Kvällen andas dagens syre...vackert
2009-05-20

    ej medlem längre
Jättefin text att läsa såhär på kvällskvisten.
2009-05-02

  jardan
fick nya tankar av dina rader - tack
2009-05-02

  Sturesdotter
Ja, man andas tom annorlunda i mörkret!
2009-05-02
  > Nästa text
< Föregående

-Ulla Tilemo-
-Ulla Tilemo- VIP