Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Han är förknippad med det vackra i livet.

Han är förknippad
med det vackra i livet.

Han är havet för mig.
Paddlandets tysthet som klyver vattenytan.
Starka armar.

Panoramafönster, marränger, mustacher.
Han är lättgroggar och midsommarfest,
blommor runt halsen
min hand i hans

Han är förknippad med det vackra i livet.

De finurliga uttrycken som jag gjort till mina
" pannakakor" " förlupa hemmet" " potatisstand"
och "chefen" om sin fru

Han är kräftor och barnbarnskärlek,
ålfiske och smörgåsbord
Han är " i aftondans" och jordgubbar
Loppmarknad och karaffsamlande

förevigt förknippad med det vackra i livet,
för mig




Fri vers av Tina-sol
Läst 469 gånger och applåderad av 6 personer
Publicerad 2009-05-02 13:05



Bookmark and Share


    resilient
Först tyckte jag "han är havet..." -äsch, vad slitet. Men när han blev maräng och mustasch började jag le. Och vid lättgroggen hade du mig fast!
2009-05-03

  Lejonhjärtas poesi
En varm och kärleksfull hyllning till en livsnjutare med finurlighet i sinnet.
2009-05-02

  Queen_of_Rain
hjälp vad vackert. tar mig med storm
2009-05-02
  > Nästa text
< Föregående

Tina-sol
Tina-sol