Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

solsticka

vore de tändstickor, var jag ett plån
som välvde sig meter för meter
vem kom då ihåg vad jag härstammat från?
jag minns inte ens vad jag heter

i svagare stunder jag tröstat mig med
hur vackert en tändsticka brinner,
hur kort livet är för de ting som blir ved,
men en tändsticksask aldrig försvinner




Fri vers av guld
Läst 470 gånger och applåderad av 8 personer
Publicerad 2009-05-02 14:03



Bookmark and Share


  inutimonster
jag gillar inte ferlin, men den här känns välgjord och fin. mysig liksom. den känns komplett, beräknad på ett bra sätt.
2009-05-02

    smuts
Ferlin givetvis :)
2009-05-02

    smuts
Får lite Nils Felin -känslor av den här.

Fint!
2009-05-02
  > Nästa text
< Föregående

guld
guld