Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Dagen efter

Din värld är den nya sortens lögn.
Bedragning av sinnen och person,
en rökridå skyddar din skam,
en vän rättfärdigar din handling.




Fri vers av Toro
Läst 586 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2005-09-19 16:11



Bookmark and Share


    lillebror
har svårt att se objektivt på den här texten. förstår, tror jag i alla fall, precis vad du menar.. hur du känner.. konstigt vackert.. känner jag.
2005-09-21
  > Nästa text
< Föregående

Toro

Mina favoriter
Tröttnad