Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

You got me so I can't sleep at night

Det är mörkt och tyst
där hon står i köket
klädd i ett skirt nattlinne
och hämtar andan
efter nattens skådespel

Hon andas häftigt,
fyller ett glas med vatten
och sveper det
i tre stora klunkar
hennes ansikte
flammande rött av rodnad

Hennes fötter tar sig klumpigt fram
till dörren mot gästrummet
där Åsa för en liten stund sedan
väcktes
av sin värdinna i mörkret

Hennes fötter tar henne ytterligare fram
till sängen där hon sätter sig ned
smeker kvinnans axel
lägger sig tillrätta mot hennes bröst
viskar
och blundar

Hennes läppar får sällskap
av gästens varma tunga
medan ett par händer
smeker hennes bröst
under linnet

Den varma tungan
smeker mjukt hennes hals
där en het puls dunkar
och hennes händer
tar skakande av alla
skira plagg

Efter nattens skådespel
hämtar hon andan
utan sitt skira nattlinne
står hon i köket
Det är mörkt och tyst




Fri vers av Ummm~oh~yeah
Läst 323 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2009-05-02 20:49



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Ummm~oh~yeah
Ummm~oh~yeah