Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Många känner säkert igen sig...


Drömmen


Som en saga
Allt är så underbart
De rosa molnen på himlen
De gröna träden som sträcker sina kronor mot solen
De röda blommorna

Det är som en saga
För allting är så perfekt
Du är här, bredvid mig
Jag är här, bredvid dig
Vi sitter tillsammans, bredvid varandra

Inget regn som faller
Bara sol och värme
Och du berättar
Du har älskat mig så länge nu
Du har alltid gjort det
Och jag har alltid älskat dig
Alltid önskat att det skulle bli vi en dag

Och nu har dagen kommit

Du håller min hand
Allting är underbart
Allting är perfekt
För du har älskat mig så länge nu


Plötsligt så skär en signal igenom mitt huvud
Och de rosa molnen är borta
Trädkronorna suddas ut
Och ditt ansikte försvinner

Jag förstår mycket väl
Att signalen var min väckarklocka
Men jag vill inte tro på det
För det får inte vara sant

Att allting bara var en dröm






Fri vers av -October-
Läst 463 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2009-05-03 12:50



Bookmark and Share


  Suzy med punkterna
Visst känns det igen;=)
2009-05-03
  > Nästa text
< Föregående

-October-
-October-