Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

En liten underbar stund

Jag smälter solen
i mitt hår

jag lyfter på hatten
och niger in sommaren

om du är rastlös
kan vi gunga i min hammock
och dricka isthe

du kan läsa ur din ryska roman
för jag somnar alltid då
och en eftermiddagsslummer
är ju fin


sedan kan katten ligga
i mitt varma knä
men utan att må för gott
för då trampar han in klorna in i min hud
det gör ont


vill du vara med mig
en dag som den här...


jag kan klä mig somrigt
och älska i skogens bryn
bara du kollar
att ingen ser oss


vi kan ju fånga ögonblicket
och sluta ögonen
i varsam lycka,


en liten
underbar
stund...




Fri vers av *Boppisgodis*
Läst 325 gånger och applåderad av 8 personer
Publicerad 2009-05-03 14:38



Bookmark and Share


  Peppe11
Säg mig: Får jag spara denna som ett bokmärke?
Den är underbar, den är som näktergal i maj.
En underbar liten dikt som ger en underbar liten stund..
Kram P
2009-05-15

  Suzy med punkterna
Förtjusande
2009-05-03

  Mr Lindemann VIP
I en underbar stund finnes lyckan i gläntan där hoppet närs i famntag om en befriande mprgondag som när kärlek ,hopp och tro
2009-05-03
  > Nästa text
< Föregående

*Boppisgodis*
*Boppisgodis*