Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

for my lovley girl


Ser du mina drömmar, de inefattar dina kyssar, själen har jag tagit,

smeker din varma kropp, penetrerar, älskar med din själ inatt

varm säd rinner, kyssarna är vilda,


du är min flicka för evigt, lever i mina drömmars poesi av saknad, känner

dig ofta älskad, kom nu hit och kyss min sanning, rena helvetet, lev för min kärlek,

släpper aldrig döden,

ser dina

ögon

i mörkret,

glittrande av kärlek,

smärtan slänger vi i soporna,

ty den var äkta,

nu tar jag dig med till mitt hjärta...




Fri vers av peter markurth
Läst 398 gånger och applåderad av 11 personer
Publicerad 2009-05-03 15:32



Bookmark and Share


  Suzy med punkterna
Smärtan var äkta och så kan även kärleken bli.
Fint skrivet
2009-05-03

  stenen/ Yv Ericsson
Denna bara älskar jag
2009-05-03

  Sturesdotter
Den bästa färden man kan få förmodar jag!
Mycket vacker text och glödande!
2009-05-03
  > Nästa text
< Föregående

peter markurth
peter markurth