Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Till april



jag medger
att jag fällde tårar
när jag stilla betraktade
vår kärleks sista
blodiga dödsryckningar
och i mina ögon lyste
glöden av den intensiva eld
som skrek att april var över
snarare än viskade om maj

men om jag vill
tänkte jag
sluter jag ögonen
och vi leker fortfarande ögonleken
på dina lakan
och på dina läppar
har jag äntligen
skrivit mitt namn




Fri vers av Kapten-Ahab
Läst 325 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2009-05-03 22:29



Bookmark and Share


  Матрёшa
oh oh oh
jag blir sådär oooh, vad fint.
Jag tycker om att läsa sånt här som får mig att känna flickhjärtat i mig slå för vemodig kärlek.
2009-05-27
  > Nästa text
< Föregående

Kapten-Ahab
Kapten-Ahab