Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Läser av dig i kärlek

 

 

Jag läste av dig i kärlek
alfabetet var din kropp

Famlade efter innebörd
och mening

Så i nackgropen
och mellan skulderbladen

Hittade jag hudlös
närvaro bland svettiga
porer

Men att smeksamt sätta
ihop vår tillblivelse mellan
våra kroppar

Är ordlöst och kräver
bara en handfull smekningar




Fri vers av Mr Lindemann VIP
Läst 922 gånger och applåderad av 58 personer
Publicerad 2009-05-04 07:42

Författaren Mr Lindemann gick bort 2012. Texterna finns kvar på poeter.se som ett minnesmärke på den avlidnes och/eller de anhörigas begäran.



Bookmark and Share


  Blue-star
Vackert.....
2009-09-11

  poetryGirl
den var fin
2009-06-27

  Glensan
Vackert och känslofullt rent ljuvligt
2009-06-15

  Gisela Nordell
så enkel, så nära,
så innerlig som bara
en mr Lindemann text
kan vara...
2009-05-11

  Karin D
Såå vackert om kärlek/närhet/erotik.
2009-05-10

  Eaglemountains VIP
Underbart vackert i kärlek, om kärlek, av kärlek, där tillgivelsen inte behöver ord, utan det räcker med berörring .....
2009-05-10

  Majalis
"Famlade efter innebörd och mening"...det vi alla gör. Så fint skrivet!
2009-05-05

  KristinaE
.. det ordlösa nära som ger värme till hjärtan - vacker!
2009-05-04

  Suzy med punkterna
Helt otroligt fantastiskt!!!
2009-05-04

  JNI
otroligt välformulerat!, som oftast från dig, men kan läsas på flera sätt tycker jag, även där vi blundar för "personen", ty fallen för åtråns krafter ?!
2009-05-04

  Carola Zettergren
SUPERBT!!!!
2009-05-04

  Piann VIP
Vackra rader, ord som smeker.
2009-05-04

  jardan
så Vackert du skriver blir alldeles knäsvag...
2009-05-04

  kärleks ängel
innerligt vackert!!!
2009-05-04

  peter markurth
var ju bra..
2009-05-04

  Mr Lindemann VIP
I perforerad närhet
finner jag knivseggen
mot ditt nakna innanmäte
Din existens skaver mot min hud
Jag vaknade in i din smärta
och mellan dina skulderblad
fanns delar av det jag ville vara

din kropps alfabet

och jag läser in i din nackgrop
att vår tid är förbi
2009-05-04

  Sturesdotter
Rysningar!
BRAVO!
2009-05-04

    ej medlem längre
Wow, vilken underbar text!
2009-05-04

    Lindizz
Riktigt fina rader, i kärlekens språk:)
2009-05-04

  Betlehemsstjärnan VIP
wow....så innerligt vackert. Du leker med orden, och klär dom i kärleksdräkt...Underbart/B
2009-05-04

  Carola Bouvin
Kärleken står många gånger som en öppen bok, men ibland finner man inte svaren trots att man läst boken flera gånger.

Du förmedlar en fin känsla.
2009-05-04

  Bodil Sandberg VIP
Djupt och fint ..tolkar tillit..känslofullt och superbt!!!
2009-05-04
  > Nästa text
< Föregående

Mr Lindemann
Mr Lindemann VIP