Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Jag älskar dig!



Jag viskar i ditt öra

Låt mig få förföra dig

Bära dig ut över ängar gröna

Bädda in dig i violer

Tills du täcks av blommor som

knappt visar ditt jag


Jag viskar i ditt öra

låt mig få älska dig här och nu

smeka din kropp med bladen från var blomsterknopp

Var del av ditt vackra jag


Jag viskar i ditt öra

Låt mig hela dig ,din sårade själ

Som ständigt gråter sig till sömns om natten


Jag viskar i ditt öra

Jag finns här för dig att linda in dig i mig

Spinna mitt eget nät och fånga dig när du faller

Var gång skall jag älska dig mer


Jag älskar dig/ My heart






Fri vers av Silverstjärnan
Läst 392 gånger och applåderad av 7 personer
Publicerad 2009-05-04 10:08



Bookmark and Share


  devilsangel
Guuud, jag ryser...fan vad vackert..sparar den här!
Och du, fortsätt älska ;)
2009-05-08

  Sturesdotter
Vacker kärlekshyllning
2009-05-04
  > Nästa text
< Föregående

Silverstjärnan
Silverstjärnan