Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Den gången och nu

 

vi log den gången

det var så kallt och det

bara var du som hade

kommit ihåg att ta med vantar

 

med en mun sa vi

jag fryser om dina händer

nu fryser jag

om orden




Fri vers av -Ulla Tilemo- VIP
Läst 177 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2009-05-04 11:23



Bookmark and Share


  Michaela Dutius
Berörande....
2009-05-14

  Eaglemountains VIP
Jag fryser om dina händer.
När du ler blir jag varm av dig.
Du är glädjen som allting tänder
och ångesten på min stig.
Så rik är jag vorden och väger
en värld sen jag blivit din
- så fattig att inte jag äger
en droppe blod som är min.

Bo Bergman


Vackert minne, som ger frost i sinne .....
2009-05-05

  Sturesdotter
Dessa minnen
Framkallar så mycket känslor som bara finns där och skvalpar runt; med eller utan vantar på
2009-05-04
  > Nästa text
< Föregående

-Ulla Tilemo-
-Ulla Tilemo- VIP