Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Livets kammare

När det inte längre går att beskriva

det man innerst inne känner, den verkliga verkligheten

fångas tårarna i mänsklig värme

 

Då öppnas livets kammare

orden flyter ut, allt blir stilla

 

När det inte längre går att tro på livet

det man innerst inne hoppas, den sanna möjligheten

fångas svagheten av mänsklig kraft

 

Då öppnas livets kammare

orden flyter ut, allt blir stilla

 

När man inser att man inte är ensam

den längtan man alltid haft,  hoppets sanning

fångas glädjen, stannar för alltid kvar

 

Då öppnas livets möjligheter

allt blir glatt, allt blir nytt...




Fri vers av Cajsa
Läst 544 gånger och applåderad av 18 personer
Publicerad 2009-05-04 12:32



Bookmark and Share


  Cosmic Johanna
Tycker om denna,

den har en vacker känsla som tar plats genom dikten.

djup och mening.
2009-06-07

  En strimma av guld
Vilken fin dikt och så annorlunda skrivet. Denna tyckte jag mycket om med hoppet och värmen i den.
Jag blir glad av den.
2009-05-08

  Christine Sabel
Åh så vackert och så sant
2009-05-08

    ej medlem längre
MYCKET VACKERT!
2009-05-08

  Peter Jr Eriksson
Så underbart skrivet ! "Avundsjuk" :) +++++ !
2009-05-08

  Mats Henricson
Utstrålar Hoppfullhet och Optimism, Omistliga Attribut i dessa dagar ! Gillar denna skarpt ! Bokmärker !
2009-05-05

  Fredrik Stillesjö
Hej Cajsa!

Gillar det hoppfulla i dikten. Hälsar vännen Fredrik
2009-05-04
  > Nästa text
< Föregående

Cajsa

Mina favoriter
Avskedet
Vet du om
din sorg