Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Dina ord

 

dina ord kan

betyda skillnaden

ord gör det




Fri vers av -Ulla Tilemo- VIP
Läst 185 gånger och applåderad av 8 personer
Publicerad 2009-05-04 16:07



Bookmark and Share


  Eaglemountains VIP
Små ord med mycket innehåll .....
2009-05-05

  Sturesdotter
Ja det ska g....arna vet! (vill ju inte reta upp nån...) :O)

Och orden stannar länge ibland
2009-05-04

    ej medlem längre
Enkelt men så betydelsfullt!
2009-05-04
  > Nästa text
< Föregående

-Ulla Tilemo-
-Ulla Tilemo- VIP