Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
en väntan - flera väntor (?)


Väntan

 

dagens allra första

början är fylld av

morgonens rutiner

efter lunch kommer

väntan väntan väntan

 

hittar något att göra

timmarna går och så kommer

väntan

väntan

väntan

 

något att äta

kanske någon att ringa

radio.....tv.......

väntan

väntan

 

hunden ska ut igen

glad att hon vill

snart är det kväll

och väntorna

är över

 




Övriga genrer av -Ulla Tilemo- VIP
Läst 218 gånger och applåderad av 10 personer
Publicerad 2009-05-04 19:13



Bookmark and Share


  Gunilla VIP
Känns igen.
"Stå på vänt"
på att livet skall
ta tag i en, skall
börja på nytt.
Du sätter ord på
detta vakuumtillstånd.
2009-05-04

    sunnanvind
så vackert du beskriver väntan trots att den nog är fylld med vemod.... Tulpaner vännen!!!
2009-05-04

  Dorian
Trodde livet var härligt för de som har tid.
2009-05-04

  jardan
dina väntansrader berör mej
2009-05-04

  Njord
Undrade just vad du väntade på men så kom jag till sista versen och så förstod jag. Kvällen!
Det är en konst att inte vänta utan att existera nu.
Bra skriven text om en situation som säkert många känner igen.
2009-05-04

  Sturesdotter
Själv väntar jag också; på dina fina rader; förgyller MIN dag!
2009-05-04
  > Nästa text
< Föregående

-Ulla Tilemo-
-Ulla Tilemo- VIP