Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Djävlas inte med mitt hjärta!




Du hugger mig i hjärtat var gång du kastar kniven efter mig.

Djävla ungar.

Bortskämt har du fostrat dem



Det är mina barn du talar om

Djälvas inte med mitt hjärta.



Jag kommer att knivhugga ditt en dag

Se hur det blöder och du ber om förlåtelse

på dina bara knän


Jag kommer plåstra om som alltid och förklara allt till mitt fel.

Du känner mig så väl, men när väl gränsen trätts över mången gång

Kommer jag krossa dig och låta dig förblöda.



Jag ger dig nya chanser gång på gång

Men en dag skall regnet

Slå dig ned.



Blod kommer göra rännsten rosalätt flyta ned i

Avloppsbrunn

Ett av skälen att jag passar mig för dem





Du tror du kan vinna över en kvinnas hjärta till sitt barn

Du tror att jag kan välja bort dem och leva endast ensam med dig

Du har så fel


Jag är en kvinna och har ett hjärta som kan älska fler.







Fri vers av Silverstjärnan
Läst 442 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2009-05-05 07:06



Bookmark and Share


  devilsangel
Stå på dig! Nån som snackar så om ens kött och blod, ens barn, ens allt...nej, han förtjänar inte dig!!
En text som känns, och gränsen är snart nådd...lovely :)
2009-05-08

  Kaffemugg
Känner igen så väl... Styvbarn (jag antar att det är det som det handlar om) är ju bonusbarn och de måste accepteras av båda parter, om båda har barn sen tidigare. Barn går inte att välja bort!!
2009-05-05

  Sturesdotter
En situation som känns igen när barnen sitter i kläm
Bra skildrat och ärligt
2009-05-05
  > Nästa text
< Föregående

Silverstjärnan
Silverstjärnan