Foto Ulla" />
Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Foto Ulla


Jag ändrar mig inte

 

Kom nu min vän

jag lockar på Muffins

ingen idé

han har bestämt sig för att

inte gå vidare

 

hunden försöker buffa på honom

men får sig ett fräs och en tass på nosen

akta dig

en katt ändrar sig inte

utan mycket goda skäl




Övriga genrer av -Ulla Tilemo- VIP
Läst 210 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2009-05-05 08:56



Bookmark and Share


    ej medlem längre
Så är det verkligen. Det kan jag intyga!!!
2009-05-05

  jardan
Jag hejar på Muffins - stå på dej, gå din egen väg...kanske därför jag tycker så mycket om katter
2009-05-05

  Blåbäret
katter regerar så efter den egna viljan
ibland skulle man vilja se deras tankar
2009-05-05

  Sturesdotter
Precis som vissa människor, inga namn nämnda..
2009-05-05
  > Nästa text
< Föregående

-Ulla Tilemo-
-Ulla Tilemo- VIP