Foto Ulla" />
Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Foto Ulla


Han hör mig inte

 

jag kan det här med valpar

och flockar är jag bra på att få hem

väntar in en stund

står och viftar på svansen så ser han

att jag är glad och inte arg

 

men kommer han aldrig då

jag får springa och buffa på honom

aj nu gjode han det igen

nästan skrapade min nos

att vi jämt ska tala förbi varandra

 

vi har tvärtomspråket och jag tror

att jag gillar honom bättre än han mig

dock överser jag med detta faktum

fortsätter vifta på min svans, med min tass

varför ska han ha tolkningsföreträde

 




Övriga genrer av -Ulla Tilemo- VIP
Läst 223 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2009-05-05 09:34



Bookmark and Share


    ej medlem längre
Denna goa text förstärks så mycket av den härliga bilden!
2009-05-05

  Sturesdotter
Slutraden sätter verkligen kläm på texten!
2009-05-05
  > Nästa text
< Föregående

-Ulla Tilemo-
-Ulla Tilemo- VIP