Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

parasit



inne i bröstet och kloar
som katten mot din nya soffa;
parasit


och andas som godståg

chucka-chucka
chucka-chucka

i samma takt från dig själv
samma gamla flyktsagor

finns det kanske ett slut
till slut




Fri vers av Elin S
Läst 438 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2009-07-15 16:30



Bookmark and Share


  Dan Linder
"som katten mot din nya soffa;"

"flyktsagor"

Omedelbar beröringskänsla. Vilka uttryck!

Samma elinctricitet som vanligt i orden.

Good work!
2009-07-15
  > Nästa text
< Föregående

Elin S
Elin S