Foto Ulla

" />
Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Foto Ulla




Ögonblick som öar

 

glimtar av glädje

en skymt av tillhörighet

rester av energi

tillhörighetskänsla

 

korta stunder

som matresterna

leftovers

kommer det till mig

 

minnet av mitt jag

den jag tyckte jag var

en gång har blivit som

öar i havet




Fri vers av -Ulla Tilemo- VIP
Läst 290 gånger och applåderad av 10 personer
Publicerad 2009-05-05 12:28



Bookmark and Share


  Feminaz
lite sorgesamt och vackert... stämningsfoto
2009-05-06

  Vilsen Annette-hittar vägen
Fin liknelse av att inte hitta sig själv riktigt, utan att spridas ut här och där... sökandes efter livets bitar. Otroligt vacker blid också!
2009-05-05

  Hans Christian
Fantastiskt fint fångat min vän. Bravo.
2009-05-05

  Ronny Berk
tilltalande bild och förmedlar texten väl känslor av människors liv, med öar som metaforer för minnets jag, tänkvärt och välskrivet, ja...
2009-05-05

  Eva Langrath VIP
Goda öar som visar sig och lockar att utforska

Eva
2009-05-05

  Gunilla VIP
Ett pärlband av
skimrande öar
i outforskade
haven.
2009-05-05

  Sturesdotter
På tal om ö,
den du har på fotot
där skulle man vara!
Öar är till för att bestigas.
2009-05-05
  > Nästa text
< Föregående

-Ulla Tilemo-
-Ulla Tilemo- VIP