Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Hålla livet vid liv

 

en gång räckte det

som motivation tunga dagar

en gång var det själva meningen

att hålla livet vid liv




Övriga genrer av -Ulla Tilemo- VIP
Läst 214 gånger och applåderad av 6 personer
Publicerad 2009-05-05 12:52



Bookmark and Share


  Hans Christian
En text att metabolisera :o) Jag tycker om den.
2009-05-05

  Ewa-Britt Nilson VIP
Det är ju
inte lätt att
få till det på
alla sätt men en
gång hittar man
kanske dit man vill, rätt!
2009-05-05

  Gunilla VIP
"en gång"

kanske den
största av
alla
sanningar

"hålla livet vid liv"

Men till vilket
pris?
Det får man
erfara då livet
självt står
i riskzonen.
2009-05-05

  Sturesdotter
Det är något man gör - även utan motivation
Heter: konstgjord andning - som kan kan spetsa med lite kolsyra ibland för att liva upp det
2009-05-05
  > Nästa text
< Föregående

-Ulla Tilemo-
-Ulla Tilemo- VIP