Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Hon ringer...


IGEN?

 

Vi sa att allt var bra
och att allt var försent
försent för hitta en gemensam väg
våra chanser rann, allt tog slut
genom händer mellan våra fingrar
genom allt och vårt
och det som var vi
försvann det bara flöt ut

Nu hör jag din förtvivlan
jag och hör saknaden i din röst
du säger du vill ha mera
du vill tillbaka till de vi hade
tillbaka till förut
backa allt och börja igen
vill börja från början
eller där vi tog slut


Snälla mitt liv, snälla du
inga repriser inga ekon
jag sover mina nätter i tomhet
ofta dränkta i vin
drömmer om armar och din röst
men dimman har lagt sig
orkar inte höra dig mer
eller ha längtande i mitt bröst

Mina tankar tänker framåt
utan att ha en längtan tillbaks
jag försöker leva i mitt
och står här med tömda minnen
det bästa av vårt har jag gömt
de finns på ett säkert ställe
resten ska du veta är suddat
och allt illa har jag glömt


©Lars09




Fri vers av Gryft
Läst 467 gånger och applåderad av 8 personer
Publicerad 2009-05-05 20:57



Bookmark and Share


  Miss Mod
Ibland blir repriser till tortyr? Även om det inte var illa menat.
2009-05-06
  > Nästa text
< Föregående

Gryft
Gryft