Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

grådassigt

grådassiga vinterdagar
paniken stiger i flickans sköra kropp

hon pressar sig hårt mot väggen, försöker skrika
men det enda som hörs är hulkningar från hennes våldsamma gråt

hon vill bort, till ett ställe vackrare än paradiset, där ondska och
hårda ord inte existerar och hon slipper gå med rädsla i kroppen

men det är dit hon kommer komma nu, när hon tar sitt sista andetag




Fri vers av kajsakimmegren
Läst 257 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2009-05-05 23:08



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

kajsakimmegren