Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Nu så

har jag suttit uppe flera timmar för länge, för din skull
men jag har inte vågat säga nåt till dig än
men jag vet att det är för din skull
fastän vi inte ens kommunicerar
så vet jag det
att det är för din skull jag kommer somna imorgon mitt på dagen
fast jag lovat mig sj'lv att aldrig mer




Fri vers av Nora B
Läst 305 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2009-05-05 23:40



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Nora B
Nora B