Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Hej hej

Nej men alltså
Det var inget
På riktigt alltså
Det var inte meningen att störa
Jag ska inte säga nåt
Om mig själv alltså
Om det där som tynger mig
För jag vet alltså
Att ni inte vill höra
Så jag ska inte tvinga er att lyssna

MEN TITTA DÅ FÖR FAN
SE MIG FÖR HELVETE
SE MIG
LYSSNA PÅ MIG
RÖR VID MIG
JAG FINNS OCKSÅ HÄR
JAG VILL OCKSÅ LEVA

Nej men alltså förlåt
Jag ska gå nu
Jag tog fel våning, trodde jag var på tvåan
Förlåt alltså
Verkligen
Vi ses kanske i tvättstugan




Fri vers av Nora B
Läst 301 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2009-05-05 23:47



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Nora B
Nora B